DSC_6105 kopia.jpg

Om Malin Delägare/Grundare

Dansen och rörelsen har funnits med Malin Svanholm hela livet och det var därigenom hon först hittade meditationen och därefter yogan. Kärleken till yogan består av en längtan till den djupa visdom som finns i yogan. “Yogan hjälper mig att våga följa min väg och leva livet så fullt jag bara kan”, säger Malin.

Malin är certifierad E-RYT 500 enligt YA och är utbildad i bl.a. hathayoga, yinyoga och restorativeyoga. Malin är också danspedagog och har i botten en pedagogisk utbildning. Hon har drivit yogastudio i Vaxholm sen 2013, håller yogaverksamhet på västkusten samt bedriver yogaresor och håller yogalärarutbildingar i såväl hathayoga som yinyoga.

DSC_6101 kopia.jpg

Om Annika Delägare/Grundare

Annika Mattson upptäckte yogan för 14 år sedan när ryggen började säga ifrån. Hon anser att de som säger att yoga inte är för dem, har inte hittat rätt yoga. Det finns nämligen en form för alla.

Alla är vi unika, är på olika stadier i livet och i yogan möts vi oavsett om det är styrka, smidighet eller den mentala biten som du vill behålla, utveckla eller förstärka.

Annika är utbildad Hatha yogalärare, 300h genom Yoga Alliance. Plus en lärarutbildning i Restorative yoga och Yin yoga.

Har steg 1 i zumbalärarutbildning.

DSC_6098 kopia.jpg

Om Cecilia Delägare/Grundare

Cecilia Wergeni började yoga tack vare en lunchklass i Ashtanga vinyasayoga, för snart 15 år sedan. ”Yogan är ett fantastiskt redskap att ha i vardagen för att må bättre. Den ger både fysisk styrka och mentalt lugn" säger, Cecilia.

Cecilia har utbildat sig i Hatha- och Asthanga Vinyasayoga. I den tvååriga yogalärarutbildning Cecilia har gått för Hilda Norberg (som har studerat för Ashtanga Vinyasayogans grundare, Sri K. Pattabhi Jois) är ledstjärnan att hela tiden arbeta utifrån den egna kroppens förmåga. Cecilia har även gått en grundutbildning i Yinyoga för Ulrica Norberg och Hillevi Borga

unnamed-12.jpg

Om Marie

Marie Moquist började yoga regelbundet för 11 år sedan när hon själv var i behov av stresshantering. Idag handlar det mer om en livsstil och ett förhållningssätt.

”Att vara i rörelse har alltid varit viktigt för mig. Att skapa balans mellan aktivitet, vila och återhämtning har varit en större utmaning. Yogan är en av mina nycklar till ökat inre ledarskap, och hjälper mig att bli medveten om och lyssna till kroppens signaler.”

Jag älskar mötet med människor, att lära nytt och att lära ut. Min passion är långsiktig hållbar hälsa och välmående ur ett helhetsperspektiv, säger Marie.

Marie har grundläggande medicinsk kompetens, är diplomerad Instruktör i MediYoga med fördjupning inom Yoga för binjurar och hormonbalans.

unnamed-5.jpg

Om Veronica

Fysisk träning har varit en del av Veronica Holms liv i olika former och det var därigenom hon för ca 9 år sedan kom i kontakt med yogan för första gången via en klass på gymmet hon för närvarande tränade på. Även om det var mer den fysiska delen som var fokus då så fanns känslan av att det var något mer där som lockade och ville utforskas. Då hon lite senare i livet drabbades av utmattning där yogan blev det verktyg som hjälpte henne läka och hitta sig själv igen, började resan till att sprida dessa fantastisk redskapen vidare. Veronica är certifierad E-RYT200 (RYT500) enligt YA och utbildad i bla Hathayoga, Yinyoga, Restorative Yoga & Yoga Nidra.


IMG_8353.JPG

Om Johanna


Johanna Salén har yogat regelbundet i mer än 10 år. Hon har provat många typer av yoga och hatha yoga är den metod som ligger henne varmast om hjärtat. Johanna har i grunden en 200 h Teatcher training inom Hatha yoga som hon gått för Sara Granström. Hon har vidareutbildat sig inom gravidyoga och mindfulness och har flera års erfarenhet av mammaträning. Yogan har blivit en viktig del av Johannas liv. ”Yoga ger energi och hjälper mig att vara mer närvarande och medveten. Det har förändrat min syn på livet och förbättrat relationen till mig själv och andra”. Yogan ger kraft och erbjuder ett fint förhållningssätt att ha med genom livets alla skeden. Lärare som har varit viktiga och inspirerat Johanna är förutom Hilda, Petri Räisänen, Jo Tastula, Laruga Glaser, Gittan Hendele, Josefin Wikström.


Om Vaxholm Yogacenter

Allt eftersom yogaverksamheten har vuxit i Vaxholm har vi haft en längtan att utveckla verksamheten för att kunna ge Vaxholmarna så mycket yoga vi bara kan. Tillsammans har vi skapat ett Yogacenter där vi har öppet sju dagar i veckan med pass både morgon, middag och kväll, och vi välkomnar alla våra gamla och nya kunder att komma och yoga med oss.

Här finns yoga som passar alla, såväl barn och tonåringar, elitidrottare som pensionärer, stela och viga, starka och svaga, unga och gamla. Alla är välkomna till oss! Vi håller till i de varsamt och underbart vackert renoverade lokalerna i gamla Silltruten, precis intill Vaxholms hotell och med havet tvärs över gatan. Ingången hittar du om hörnan invid hotellet. Hos oss behöver du inte boka i förväg utan det är bara att komma! Vi har drop in på alla öppna klasser. Varmt välkommen!